DANO Vve1

Investering met een interessant rendement

Laat uw geld voor u werken en ontvang een mooi rendement. Dit kan al met relatief kleine bedragen.

Beleggen in stenen is een veilige, betrouwbare en stabiele investering. U heeft intresse in het investeren in vastgoed? Laat ons u helpen bij het vinden van het type gebouw dat bij u past. Tevens kunnen wij u tips geven om te zorgen dat u meer rendement haalt uit uw inverstering. 

Optimaliseer uw verhuur rendement

Wanneer een u in bezit bent van vastgoed wil u er zeker van zijn dat u voldoende rendement haalt uit uw investering. Krijg inzicht in wat u kunt aanpassen om een beter rendement te mogen vragen.

Technische Due Diligence

Overweeg u te investeren in een groot gebouw. Laat u dan niet verrassen door herstelkosten en de kleine lettertjes

Vastgoedbeheer en voorkom dat u in box 1 zit

U exploiteerd en/of  belegd in vastgoed als natuurlijk persoon. Voorkom dat u belasting gaat betalen in box1  

Onderhoud en reparatie

Hoe fijn zou het zijn om niet tegen onverwachte kosten aan te lopen en zelfs te besparen kosten en tijd met uw onderhoud en reparaties. 

Schade expertise en herstel

U heeft problemen in of om de gebouw met een onbekende oorzaak. Dat is vervelend. Met onze brede bouwkundige kennis plegen wij onderzoek naar de bron van het probleem en regelen indien gewenst het herstellen van de schade. 

Procesbeheersing

De wet of verzekeraar verplich gebouweigenaren dat voor bepaalde zaken periodiek onderhouden en/of gekeuring uitgevoerd moet worden. Belangrijker nog is dat dit goed wordt bijgehouden in bijvoorbeeld een logboek. Wij stellen u een digitaal logboek beschikbaar waarbij u altijd up tot date bent en de gegevens online beschaakbaar hebt.