Detectie en onderzoek bouwkundige problemen

U heeft problemen in of om de woning of gebouw met een onbekende oorzaak. Dat is vervelend. Met onze brede bouwkundige kennis plegen wij onderzoek naar de bron van het probleem en regelen indien gewenst het herstellen van de schade. 

Een gebouwdokter nodig?

Bouwkundige problemen van onbekende aard. Altijd vervelend wanneer er in uw woning of gebouw problemen zijn waarbij de oorzaak niet duidelijk is.

DANO VastgoedBeheer heeft meer dat 12 jaar deskundige ervaring in de bouw. Dit is een groot voordeel bij het onderzoeken naar bouwkundige problemen met onbekende aard.

Met professioneel meetapparaturen waaronder een vochtmeter, warmtebeeld camera en endoscopen maar vooral gezond boeren verstand en kennis van de bouw onderzoek we naar de oorzaak van het probleem zodat deze bij de bron verholpen kan worden.

Herstel

Na het onderzoek van de bron de oorzaak kunnen wij u ondersteunen in het herstellen van de bron. Hierbij maken we gebruik van ons eigen netwerk van betrouwbare en kundige partners die ermee bekend zijn niet alledaagse problemen op te lossen.