Uw vastgoed in vertrouwde handen

Overweegt u te investeren in vastgoed? Als toekomstig vastgoedeigenaar bent u vooral geïnteresseerd in het rendement. Vaak heeft het dagelijks beheer van uw gebouwen een minder hoge prioriteit. Het kost tijd en geld. Bij DANO VastgoedBeheer is het beheer van uw vastgoed in vertrouwde handen. Zo houdt u meer tijd en geld over voor de zaken die u echt belangrijk vindt. Onafhankelijke met oog voor uw situatie

DANO VastgoedBeheer is een onafhankelijke, professionele onderneming die zich bezighoudt met alles was op in en om uw gebouw gebeurd.

DANO VastgoedBeheer bedient klanten hoge kwaliteit, voor een betaalbare prijs. Onze inspecteurs hebben allen een bouwkundige achtergrond. Het zijn vakmensen, met oog voor detail. Het advies dat wij uitbrengen, is onafhankelijk en realistisch. Bij DANO VastgoedBeheer weet u altijd waar u aan toe bent. Zo zorgen we samen voor een betaalbare, gezonde en veilige leefomgeving.

U heeft bij ons één aanspreekpunt voor al uw zaken met betrekking tot vastgoedbeheer. U hoeft dus niet met verschillende partijen aan tafel voor een meerjarenonderhoudsplan (MJOP), onderhoud, reparatie, verzekeringen, schadeherstel of procesbeheersing. 

Wij regelen dat allemaal voor u. Daar hoeft u dus niet meer naar om te kijken, op de korte en lange termijn.

Tip

Investeren in vastgoed hoeft niet veel geld te kosten. Wij kunnen u hierin adviseren om het maximale te benutten.

Bij het investeren in vastgoed wordt altijd gedacht dat je veel geld moet hebben om te kunnen beginnen.  Dit is echter niet altijd waar.

Wanneer u bijvoorbeeld plannen heeft binnen 5 jaar meerdere vastgoed objecten wilt kopen, kunnen wij met onze unieke maatwerk financiering u hierin helpen zodat u maximaal profiteert van de investeringsmogelijkheden.
Vraag naar de uitleg en de voorwaarden.
.

8 valkuilen die wij voor u kunnen voorkomen

1. Een verkeerd pand kopen
2. In een verkeerde regio investeren
3. Te veel betalen voor het object
4. Niet weten hoe een financiering voor een verhuurd vastgoed aan te vragen.
5. De verkeerde huurder aantrekken.
6. Huuropbrengsten mislopen door achterstallig onderhoudt.
7. De potentie van een woning niet optimaal benutten.
8. Te weinig kennis van de wetgeving.

Wilt u ook een zorgenloze vastgoedeigenaar worden?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.