Geen omkijken naar periodieke keuringen en onderhoud

Bepaalde zaken in uw gebouwen moeten periodiek onderhouden of gekeurd worden. Dat stelt de wet of de verzekeraar. Heeft u nog het overzicht wanneer het moet gebeuren? En wat als er iets misgaat? Besteed uw procesbeheersing aan ons uit en u bent er zeker van dat uw zaken goed op orde zijn.Borging betekent veiligheid en zekerheid

Liften en brandmelders in uw gebouwen moeten op tijd gekeurd worden, net als andere zaken. De borging hiervan is belangrijk. Niet alleen omdat het wettelijk verplicht is, maar ook vanwege de veiligheid.

Al uw processen goed op orde

De procesbeheersing kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij brengen in kaart wat er gekeurd of onderhouden moet worden en wanneer. De documenten hiervoor leggen we vast in een borgingssysteem. Zo is altijd duidelijk wanneer wat moet gebeuren. In overleg maken we een planning en laten de werkzaamheden uitvoeren.

U bent niet nalatig

Gaat er een keer wat mis? Dan kunnen wij met één druk op de knop een lijst van al uw periodieke keuringen en onderhoud uitdraaien. Hiermee kunt u aantonen dat u niet nalatig bent geweest. Besteed uw procesbeheersing uit en voldoe aan de wet en aan de eisen van de verzekeraar zonder dat het u moeite kost.