Laat uw processen ‘als vanzelf’ lopen

Wanneer moet de lift gekeurd worden? En de brandblussers? Het is soms niet meer bij te houden wat wanneer - vaak bij wet verplicht - moet gebeuren. Als u deze procesbeheersing uitbesteedt, hoeft u er niet meer over na te denken.Borging zorgt voor veiligheid en zekerheid

Sommige zaken in uw gebouw moeten elk jaar gekeurd worden. Andere om de drie of vijf jaar. De borging hiervan is belangrijk. Niet alleen omdat u het wettelijk verplicht bent, maar vooral vanwege de veiligheid van de bewoners. Ook uw onderhoud moet periodiek plaatsvinden. De borging hiervan geeft de zekerheid dat het ook gebeurt.

Geen omkijken meer naar processen

Wij brengen in kaart wat er in uw gebouw gekeurd of onderhouden moet worden en wanneer. We maken alle documenten hiervoor in orde en leggen deze vast in een borgingssysteem. Zo weten we automatisch wanneer er wat moet gebeuren. Daarna maken we met u een planning en laten de werkzaamheden uitvoeren. Omdat u er zelf niet meer op hoeft te letten, lijkt het alsof uw processen ‘vanzelf’ lopen. Nou ja, met een beetje hulp van ons dan.