Bespaar geld en tijd met uw MJOP of DMJOP

Het maken van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) is sinds kort verplicht. Het opstellen daarvan kost u meestal veel tijd, voor ons is dat dagelijkse kost. Met een duurzaam meerjarenonderhoudsplan (DMJOP) kunt u tot 75 procent subsidie krijgen. Deze plannen kunnen wij voor u maken, regelen en uitvoeren.

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) VvE

Wij beginnen altijd met een 0-meting volgens de meetmethodiek NEN 2767. We brengen voor u de huidige situatie van uw gebouw in kaart: wat zit er in, op of aan. Dit bespreken we met u. In het plan leggen we samen met u vast welk onderhoud wanneer plaats moet vinden. Uiteraard geven wij u advies op basis van onze expertise. U krijgt van ons een MJOP dat goed en realistisch is. En kostenbesparend.

Subsidies duurzaam meerjarenonderhoudsplan (DMJOP) VvE

U kunt ook een DMJOP door ons laten maken. Een DMJOP is niet verplicht. U kunt hiermee wél in aanmerking komen voor subsidies (tot 75 procent) op duurzame producten. Denk aan zonnepanelen, isolatie of dubbelglas. De kosten voor het opstellen van een DMJOP vallen in het niet tegen de energie- en kostenbesparingen die het u gaat opleveren.

MJOP of DMJOP vakkundig uitgevoerd

Het MJOP of DMJOP voeren wij vakkundig voor u uit. Wij werken uitsluitend samen met ervaren en betrouwbare partners. U heeft dus geen omkijken meer naar het onderhoud of energiebesparende maatregelen.

Voordelen DMJOP voor eigenaren

Het besparen van energie is ook heel gunstig voor de woningeigenaren. Het wooncomfort stijgt en ze zijn minder geld kwijt aan hun energierekening. Bovendien levert een woning met een groen energielabel (A, B of C) bij verkoop meer op dan een huis met een rood label (D, E of F). En het is goed voor het milieu!