Hoe kunnen wij u ontzorgen?

Als Vereniging van Eigenaren moet u een hoop zaken regelen. Daar hebt u niet altijd zin in of tijd voor. U hebt er meestal ook niet echt verstand van. Hoe maak je bijvoorbeeld een goed meerjarenonderhoudsplan (MJOP)? Hoe zit het met subsidies? En wat als u Jan van nr. 16 steeds op die betaalachterstand moet wijzen? Drinkt u daar nog lekker een pilsje mee? Of hij met u?

Wij snappen het wel
DANO VastgoedBeheer ontzorgt Verenigingen van Eigenaren. Fijn, want dan kunt u gewoon weer buren zijn in plaats van diegene die altijd ‘wat van iemand moet’. Bovendien komen er steeds meer taken bij en daar zit u vaak niet op te wachten in uw vrije tijd. En u hoeft zich ook niet af te vragen of u het wel goed doet. Laat uw VvE beheer daarom aan ons over.

Meer inzicht over de kosten op de lange termijn

Een (duurzaam) Meerjarenonderhoudsplan ook wel (D)MJOP afgekort geeft u meer inzicht over de kosten welke gemaakt dienen te worden op de korte en lange termijn.

Dit geeft u het voordeel dat u hierom rekeninging kunt houden en onderbouwen bij het aanpassen van de hoogte van de gebouwkosten.

Wel of niet wetelijke verplichtingen of keuringen

Bepaalde zaken in uw gebouwen moeten periodiek onderhouden of gekeurd worden. Dat kunen eissen zijn van de wet of de verzekeraar. Echter wilt u ook niet vaker dan nodig deze keuringen uitvoeren. Wij helpen u overzicht te krijgen in deze verplichtingen. 

Schade expertise en herstel

U heeft problemen in of om de gebouw met een onbekende oorzaak. Dat is vervelend. Met onze brede bouwkundige kennis plegen wij onderzoek naar de bron van het probleem en regelen indien gewenst het herstellen van de schade. 

Onderhoud en reparatie

Hoe fijn zou het zijn om niet tegen onverwachte kosten aan te lopen en zelfs te besparen kosten en tijd met uw onderhoud en reparaties.