Voorkom wrijving over financiële zaken

Laten we het maar gewoon benoemen. Vaak ontstaat er wrijving of zelfs ruzie door financiële kwesties of aanverwante zaken. Het uit handen geven van het financieel beheer van uw VvE voorkomt dit. Zo kunt u prettig met elkaar om blijven gaan.

neem contact op

Uitbesteden levert meer voordelen op

Naast het feit dat het niet leuk is om bekenden aan te moeten spreken op achterstallige betalingen, kost het financieel beheer van een VvE behoorlijk wat tijd. Zeker als u er weinig kennis van heeft. En omdat het onbetaald werk is, is er vaak moeilijk iemand voor te vinden. Goede redenen om de financiën uit te besteden aan een professioneel beheerder met verstand van zaken.

Alle VvE-verzekeringen goed geregeld

Wij regelen bijvoorbeeld al uw verzekeringen. Omdat wij collectief inkopen, krijgen we hoge kortingen bij de verzekeraars. U profiteert van deze gunstige tarieven. Bovendien is het handig als één partij alle regelwerk coördineert in geval van schade of een andere calamiteit. Alles wordt netjes afgehandeld en hersteld. Daar hoeft u dus niet wakker van te liggen.

U blijft aan het roer staan

U kunt het hele financiële beheer van uw VvE - of een deel daarvan - met een gerust hart aan ons overlaten. Wij nemen al uw financiële zaken onder de loep om te kijken wat er beter of goedkoper kan. U blijft echter zelf aan het roer staan, u maakt de keuzes.