Bespaar kosten en tijd met uw onderhoud en reparaties

Een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) is niet altijd verplicht maar geeft u wel een goed inzicht over de verwachte kosten. Wij stellen dit niet alleen voor u op, maar voeren het ook voor u uit. Dat scheelt u een hoop regelwerk en het bespaart kosten. Ook uw reparaties voeren wij snel en vakkundig uit.

Opstellen MJOP vastgoed

Bij het opstellen van een MJOP beginnen we met een 0-meting volgens NEN 2767. Dit is een bouwkundige opname en conditiemeting van uw panden. Op basis van deze inspectie stellen we het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op. Omdat u tijdig inzicht krijgt in welk onderhoud nodig is en wat de risico’s zijn als u dat uitstelt, verbetert de kwaliteit van uw onderhoud en bespaart u op kosten.

NEN 2767

Meetmethodiek NEN 2767 is een beproefde methode om de technische staat van uw gebouwen en de aanwezige risico’s te meten.

Uitvoeren MJOP vastgoed

In overleg met u maken we een planning om het MJOP vakkundig uit te voeren. U hoeft hiervoor dus niet zelf verschillende firma’s in te schakelen. Wij regelen dat, vragen ook offertes op en vergelijken deze. Dat scheelt u tijd en u krijgt de beste prijs. Wij werken uitsluitend met ervaren en betrouwbare partners. U heeft dus geen omkijken meer naar uw onderhoud.

Energie Prestatie Adviseur (EPA) geeft energieadvies

Wilt u advies over energiebesparende maatregelen? Onze gecertificeerde Energie Prestatie Adviseur is op de hoogte van alle mogelijkheden en kan een kosten-baten analyse voor u maken. Indien gewenst stellen wij een duurzaam meerjarenonderhoudsplan (DMJOP) voor u op. Daarmee bespaart u op energie en kosten.

Uitvoeren geplande reparaties vastgoed

In elk pand zijn weleens reparaties nodig. Wij maken een inventarisatie hiervan en vragen offertes op bij verschillende bedrijven. Vervolgens maken we in overleg met u een planning voor de reparaties. Uiteraard worden alle werkzaamheden vakkundig uitgevoerd.

Noodreparaties 24/7

Moet er direct iets gerepareerd worden in uw gebouw? Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen binnen 2 uur terplekke zijn om de reparatie uit te voeren. Gewoon even bellen: 077-2340369.