DANO VastgoedBeheer
Waarom kiest u voor DANO VastgoedBeheer?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van vastgoedbeheer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontzorgen Verenigingen van Eigenaren (VvE) en vastgoedeigenaren. Dat bespaart u tijd, kosten en energie. Alles wordt perfect geregeld en u heeft er geen omkijken meer naar.

Ontzorgen VvE

Wij weten wat er binnen een VvE speelt, wat er bij komt kijken en hoe moeilijk het soms is om met iedereen op goede voet te blijven staan. En ook hoeveel vrije tijd het u kost. Wij denken met u mee en kunnen u alle werk en zorgen uit handen nemen. Zodat u de dingen kunt doen waar u wél plezier aan beleeft. Een pilsje drinken met de buurman bijvoorbeeld.

Ontzorgen vastgoedeigenaren

Vastgoedeigenaren willen eigenlijk niet over praktische en regelzaken na hoeven denken. U heeft wel wat beters te doen. Logisch. Wij kunnen alle beheertaken van uw vastgoed overnemen. Dan wordt alles goed geregeld en door onze expertise bespaart u kosten en tijd. En kunt u zich weer met belangrijkere zaken bezig houden. Een lange reis maken bijvoorbeeld.

DANO VastgoedBeheer: 12 jaar deskundige ervaring

DANO VastgoedBeheer wordt aangestuurd door Dennis Smeets. Vanwege vragen uit de markt van onafhankelijk advies zonder belang van eigen producten is het idee van de werkwijze van DANO VastgoedBeheer ontstaan. Daarbij was het van belang dat er een hoge bouwtechnische deskundigeheid, hoge kwaliteit rapporages en uitstekende service wordt geboden voor een betaalbare prijs. Inmiddels heeft DANO VastgoedBeheer ruim twaalf jaar ervaring in het beheer en onderhoud van vastgoed.

Betrouwbaar en persoonlijk

Bij DANO VastgoedBeheer kunt u rekenen op uitstekende service en persoonlijke begeleiding. U krijgt kwaliteit. Wij zijn een betrouwbare partner voor het beheer van uw VvE of gebouw, maar ook voor u als mens. Want daar draait het uiteindelijk toch allemaal om: vertrouwen in en op elkaar.

Voorbeelden gebouwenbeheer waar we ervaring mee hebben:

Woningen (voor VvE’s)
Kantoorgebouwen
Monumentale panden
Zwembaden
Sporthallen
Multifunctionele accommodaties (MFA)

IJshallen
Voetbalstadions
Kerken
Scholen
Zorgcomplexen
Winkels

Ons team

Het team van DANO Vastgoed bestaat uit een netwerk van specialisten die voor u klaar staan en die samengevoegd worden voor ieder afzonderlijk project. De regie valt in handen van Dennis.

Dennis Smeets

Eigenaar/Vastgoedmanager

Dennis staat bekend om zijn hoge bouwtechnische deskundigheid welke hij graag deelt met iedereen.

Volg ons zakelijk via