Wij helpen u graag.

Laat  u niet verleiding door goedkoper landelijke partijen welk u claimen de juise advisereurs in huis te hebben. U wilt de juiste adviseur naast u hebben staan die de expertise en ervaring heeft maar ook de tijd neemt voor u en uw wensen.  

Daarom Dano vastgoedhebeer.

DANO VastgoedBeheer staat bekend om zijn grote bouwtechnische deskundigeheid, hoge kwaliteit rapporages en uitstekende service. Hierdoor zijn we geen prijsvechter maar werken wij tegen marktconforme prijzen. Dit garandeert u van de beste service en hoogste deskundigheid voor uw investeringen.

Let op! Houdt er rekening mee dat bouwkundige onderzoeken bij ons gemiddeld 1,5 tot 2 uur duren aangezien we de tijd en moeite nemen om u goed te helpen. 

Contact

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn willen wij u vragen het onderstaande formulier in te vullen. Naar aanleiding van de ingevulde gegevens zal een medewerker contact met u opnemen.

Let op! Houdt er rekening mee dat bouwkundige onderzoeken bij ons gemiddeld 1,5 tot 2 uur duren aangezien we de tijd en moeite nemen om u goed te helpen. 

Heeft u liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met 06 - 83 77 33 25 of een stuur een belverzoek via Whatsapp of sms 06-83773325.

Contact gegevens
Adresgegevens locatie opdracht
Adresgegevens factuur (indien afwijkend)
Waar kunnen wij u mee helpen
Hoe bent u in contact gekomen met DANO VastgoedBeheer
Kies een optie (niet verplicht)
Via familielid, vriend of kennis
Via tussenpersoon ( graag naam van tussenpersoon aangeven bij het opmerkingen veld)
Via social media (bijvoorbeeld Facebook of Linkedin)
Via een Zoekmachine (bijvoorbeeld Google)
Overig (geef nadere toelichting bij het opmerkingen veld)

*Aandachtspunten

Toeslag
Bovenvermelde prijzen gelden voor woningen met een maximale inhoud van 800m³.
Meerprijs >800 m³: € 0,31 incl. btw per m³.

Toeslag Sleutels Ophalen/Retourneren
Meerprijs sleutels ophalen/retourneren buiten een straal van 10 km van het te keuren object, met een maximum van 20 km: € 31,00 incl. btw.

Toeslag Reiskosten
Meerprijs reisafstand vanuit kantoor te Roggel is tot 30 km inbegrepen, daarna € 0,19/km + reistijd à €90,- per uur incl. btw.