Bouwen zonder zorgen

Bouwtoezicht is daarbij een onmisbaar onderdeel tijdens de bouwfase en vanaf 1 januari 2024 verplicht voor eenvoudige bouwwerken.  Hier verstaan we onder eengezinswoningen en kleinere bedrijfspanden. Dit wordt geborgd in de WBK. 
DANO VastgoedBeheer ondersteunen u met onze ervaring, bouwkennis en inzicht zodat uw bouwproject soepel en zorgeloos verloopt.

Onze opzichter inspecteert en bewaakt voor u de bouwkwaliteit tijdens en bij oplevering van de bouw. Want natuurlijk niet alles is te inspecteren tijdens de opleverfase. De opzichter doet dit aan de hand van het aangeleverde bestek en de bouwtekeningen. Dit voorkomt dat u niet krijgt wat er afgesproken is. Waar nodig zal onze opzichter tijdens de bouwfase in overleg met u bijsturen om problemen na oplevering te voorkomen.

Onze opzichter is op de hoogte van de wet en regelgeving en houdt namens u toezicht op de veiligheid en zullen indien nodig handhaven en waar nodig gepaste maatregelen nemen. Want bent u ervan op de hoogte dat wanneer er op uw bouwplaats ongelukken gebeuren  door een onveilige situatie u als opdrachtgever verantwoordelijk bent!

Wij werken op een transparante manier waarbij u altijd beschikt over de laatste bevindingen en status updates.

 Wilt u meer weten over onze mogelijkheden wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via onderstaande link of telefoonnummer.

We hebben ervaring met gemeentes, bedrijven maar ook particulieren zijn welkom.

DANO VastgoedBeheer staat bekend om zijn grote bouwtechnische deskundigeheid, hoge kwaliteit rapporages en uitstekende service. Ondanks onze normale tarieven zorgen wij voor een uitstekende service en hoogste deskundigheid voor uw investeringen.